Men kan niet om het feit heen dat Internet een steeds belangrijker communicatiekanaal is geworden. Websites, sociale media, e-mail, informatieverspreiding onder diverse elektronische vormen, de hedendaagse ondernemer kan niet meer zonder.

Opdat u een volledige en gebalanceerde communicatiestrategie kan implementeren, verlenen wij eveneens een aantal diensten die betrekking hebben op het Internet. Hierbij ligt de nadruk op veiligheid voor u en duidelijkheid naar uw doelpubliek.

Webhosting

Indien u behoefte heeft aan ruimte op het Internet om uw website toegankelijk te maken voor uw klanten of andere geïnteresseerden, kan u bij ons schijfruimte huren op onze webservers. Wij kunnen samen met u een oplossing uitwerken die het best bij uw situatie past, zowel naar omvang als naar technologie.

Onze servers bevinden zich in een beveiligd Belgisch datacenter dat Suntone Certified is. Dit is rechtstreeks verbonden met de belangrijkste Europese Internet Exchanges. Hierdoor is uw website steeds optimaal bereikbaar.

E-mail hosting

Ook al heeft uw bedrijf geen uitgebreide telecom mogelijkheden, toch kan u niet zonder e-mail. En een e-mailadres met uw eigen domeinnaam zoals info@naam_van_uw_bedrijf.be komt nu eenmaal professioneler over dan uzelf@uw_provider.be. Wij kunnen u helpen bij het opzetten en onderhouden van dergelijke oplossingen.

Via onze mailservers kan u een onbeperkt aantal e-mailadressen gebruiken zonder dat u ook maar iets hoeft te wijzigen aan uw eigen machines of aan uw internetverbinding. Of u kiest resoluut voor een volledige SaaS of PaaS oplossing, wat u de garantie van een ononderbroken dienstverlening verzekert.

Deze e-maildiensten kunnen natuurlijk gecombineerd worden met webhosting, wat uw boodschap nog krachtiger ondersteunt.

Webdesign

Heeft u nog geen geschikte website en weet u niet goed hoe u hier moet aan beginnen? Of bent u niet tevreden met uw bestaande website? Geen probleem, u kan samen met onze designers een professionele website ontwerpen die precies het imago uitstraalt dat u wil weergeven.

Moet de website aansluiten bij de “look & feel” van uw ander promotiemateriaal? Bent u creatief aangelegd en weet u heel goed hoe de site er zou moeten uitzien, maar kan u niet zo goed overweg met al die technologie? Of bent u op zoek naar goede idee├źn die uw boodschap op de juiste manier overbrengen?
U bepaalt zelf in welke mate u inspraak wenst bij het bepalen van de inhoud, de grafische elementen, de layout en de werking van uw website. Onze technische en grafische experts doen de rest.

Wij hanteren hierbij steeds de hoogste normen.